Újabb idegenbeli siker – kettőből kettő

A pécsiek után a Honvéd is fejet hajtott csapatunk előtt, a bajnokság második fordulójában; Honvéd-OSC 3-10.

honved.jpg(Fotó: Balogh Máté)

A szerdai forduló után vasárnap szintúgy idegenben mérettettek meg a srácok, ezúttal a Kőér utcában játszottak. Vad Lajos fiai otthon bárkinek okozhatnak nehéz perceket, s ennek tudatában kellő komolysággal kezdtük a meccset. Az első negyed végén már 0-4 szerepelt az eredményjelzőn a találatokon Drasko, Salamon Feri, Bátori Bence és Hege osztoztak. A második játékrészben ott folytatták a srácok, ahol abbahagyták, 0-7-tel mentek nagyszünetre a csapatok. Ebben a negyedben Feri szabaddobásból duplázott, míg Erik és Juhász Zsolt ugyancsak feliratkoztak a gólszerzők közé. Végül 0-6-os állásnál György Dávid váltotta a Honvéd kapujában Kardos Gergelyt.

A fordulást követően a mezőny legfiatalabb tagja, Nagy Ádám parádés lövésből növelte a két csapat közötti különbséget. A harmadik etapban ellenfelünk háromszor is Bisztro kapujába talált, köztük Illés Sándor szépségdíjas találatával. Tizenkét perccel a találkozó vége előtt Barabás Botond is beszállt a meccsbe. A záró felvonásban Bence emberelőnyös góljának köszönhetően tovább növekedett az előnyünk, végül kilenc másodperccel a lefújás előtt Feri góljával állt be a 3-10-es végeredmény. A válogatottból kimaradó két játékos bizonyára jó benyomást tett a mérkőzést a helyszínen végigkövető Benedek Tiborra.

Jövő szombaton a Nagyvárad elleni BL-selejtezőn szerepel csapat, majd a bajnokság harmadik fordulójában, október 7-én a Vasast fogadjuk.