Megfogyva bár...

Szombaton a vízilabda Barcelonaja tette tiszteletét a Kondorosi úton, és kényszerítette főhajtásra szeretett csapatunkat

A BL címvédő elleni mérkőzés nem hétköznapi izgalmakat tartogatott magában, jól tudta ezt vízilabda rajongó közönség is, ugyanis mintegy fél órával a meccs kezdete előtt, már nem volt ülőhely az uszodában. A srácok ekkor még csak melegítettek, de az éles szeműek kiszúrhatták, hogy a csapat mindhárom kapusát nevezték a mérkőzésre. Tonya és Erik sérülése miatt,a harmadik számú kapusunknak, Szentesi Máténak mezőnyben kellett  lejátszania élete első BL meccset, a világ egyik legjobb csapata ellen… Innen is gratulálunk neki, hiszen a friss világbajok PIjetlovic kénytelen volt átélni néhány kellemetlen pillanatot ezzel tehermentesítette társait, sőt egy alkalommal még páros kiállítást is kiharcolt.

feri.jpg(Fotó: Balogh Máté)

A mérkőzés második negyedének végéig partiban volt a csapat, elől Salamon Feri duplázott (előbb kettős, majd szimpla fórból), hátul pedig igazi csapatmunkát láttunk, hol egy blokk hol Bisztro, zárt kiválóan. Ebből a védekezésből lehet építkezni, a következő BL meccsre, vagy a MK elődöntőre. A harmadik negyedre már érezhető volt a fáradtság az OSC részéről, a Recco ekkor gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzés sorsát. A csapat erejét és kitartását jelzi, hogy az utolsó pillanatig nem adták fel a srácok, Bence Ádám és Feri szépségdíjas találatokkal vétették észre magukat. A vége 7-12 lett, ezt csak a rend kedvéért írjuk ide.

E sorok írója a tegnap töltötte be a… szóval lett egy évvel idősebb. A mérkőzés előtt Juhász Zsolt, egy, a csapat által dedikált labdát, -a tőle megszokott pontossággal-, passzolt a közönségbe. Ezúton szeretném megköszönni mindeninek, aki e meglepetés előkészítésében részt vett! :-)

Címkék: BL Recco