A következő szezonban ez az OSC az egyik legjobban összerakott csapat lesz.

A bajnokság számunkra két bronzzal zárult. Erről, a jövőről és személyes terveiről kérdeztük a kapitányt, Gór- Nagy Miklóst

Bő egy hét távlatából, hogy értékeled ezt, a két bronzérmet hozó szezont?

A szezon előtt kitűzött céljainkat nem sikerült elérni, ezzel nem vagyok elégedett, de miután kiderült, hogy csak egy centerrel vágunk neki az évnek tudtuk, hogy ez a realitás. Úgy gondolom, hogy kihoztuk a maximumot a szezonból.

miki.jpg(Fotó: Balogh Máté)

Három erős játékost igazolt a csapat a következő szezonra. Mit vársz a következő évadtól?

A következő szezonban ez az OSC az egyik legjobban összerakott csapat lesz. Minden poszton elegendő és nagyon erős játékossal, ami egyben azt jelenti, hogy a kispadunk kellően hosszú lesz. A játék és a pihenés aránya megfelelő lehet mindenkinek, ezáltal a maximumot tudjuk majd nyújtani. Az új játékosok beleillenek az OSC szellemiségébe, hiszen amellett hogy kiváló játékosok, nagyon jó csapatemberek is. Nikiccsel persze még senki nem szerepelt egy csapatban, de a személyisége tárgyalások alatt meggyőzte a klub vezetőségét, hogy minden tekintetben beleillik a képbe.

Milyen hangulatban telt a pénteki évzáró vacsorátok?

Elbúcsúztattuk Kevint, aki harminc éves korában megkezdi a nyugdíjas éveit, - már ami a vízilabdát illeti természetesen. Ez nagyon jól sikerült. Ettünk, ittunk, ez mindig jó program és az idei évet is lezártnak tekinthetjük. A következővel szezonnal foglalkoztunk már a vacsora alatt is sokszor. Szerintem mindenki nagyon várja már a következő idényt, személy szerint én is. Végre valóban azokért a célokért fogunk küzdeni, amiket a csapat megalakulásakor kitűztünk magunknak.

kevin.jpg

Milyen program vár rád, június 13-áig?

Jut egy kis idő a családi programokra, egy-két hosszú hétvégére, de az edzésekkel nem fogok leállni. Ha nem is olyan intenzitással, mint egy klubcsapatban, de edzeni fogok végig, hosszabb kikapcsolódást nem tervezek.