OSC-Eger: 1-0

13-11.jpg

Fotó: Ecsedy János

Ma rendezték a bajnoki rájátszás elődöntőinek első felvonását, ahol a tavalyi bajnok volt az ellenfelünk. Rangadóhoz méltó küzdelmeket hozott az összecsapás.

 A két csapat legutóbbi találkozójával ellentétben egy fór-hátrány parádét láthattunk. A meccs első félidejében ez a hevesieknek kedvezett jobban, javarészt mi loholtunk az eredmény után. A mérkőzés képe a harmadik negyedben változott meg, mikor Bisztro zseniális megmozdulással hárított egy ötméterest. Ekkor 9:10 volt az állás... Nem hiába zúgott a Bisztro, Bisztro. Ez új erőt adott nekünk. Továbbra is kaptuk a hátrányokat (ez fotónkon is jól látszik), de védekezésünk összeállt, elől pedig parádéztak az urak, elég ha csak Gór-Nagy Miki három találatára gondolunk... Ez az emberfeletti küzdeni akarás, és csapategység eredményezte a 13:11-es végeredményt. Sokat érhet még..

A visszavágót, egy hét múlva Egerben rendezik, ahova a tervek szerint szurkolói buszt indítanak. Erről részletes tájékoztatás a Facabook oldalunkon várható. Addig is, ellenfelünk szombaton hazai pályán, sorsdöntő BL találkozót vív a Barceloneta csapatával, melyhez ezúton is sok sikert kívánunk!