Debrecenbe kéne menni...

A bajnokság negyedik fordulójában, óriási meglepetésre vereséget szenvedtünk a debreceniektől. DVSE-OSC 7-5.

A mérkőzés kezdeti szakasza nem hasonlított az eddigi bajnoki meccseinkhez, csupán 0-1-es vezetésre tettünk szert Gór-Nagy Miklós révén. 

A második játékrész, két debreceni góllal indult, erre még volt válaszunk, Nagy Ádám és Salamon Feri révén (2-3), de látható volt a hazaiakon, hogy nem adják fel.

debrecen.jpg

A térfélcserét követően változott a meccs képe, de nem számunkra kedvező irányba... A harmadik negyedben két debreceni gól esett, Kincses Attila és Kállay Márk révén, míg mi nem tudtunk túljárni sem fórból sem büntetőből Lévai Márton eszén. A harmadik szünetben Vincze Balázs férfias, kemény játékot kért a srácoktól. A jó játék meg is érkezett, ám ekkor már 7-3 és 3 perc állt a táblán. Az eredményen Bátori Bence és Salamon Feri révén tudtunk kozmetikázni, ám ez most kevés volt a három ponthoz. Ezúton gratulálunk a Debrecennek. 

A srácoknak legközelebb egy hét múlva, hazai pályán van jelenésük, a BL-selejtező visszavágóján, a Nagyvárad csapata ellen. Elkél a biztatás, mindenkit szeretettel várunk, legyen újra hangos a Nyéki.