Ezüstérmes a csapatunk!!

 ezust.jpg

Fotó: Balogh Máté

Véget ért az E-ON Férfi OB-1 2014/2015-ös szezonja, ahol csapatunk a második helyen végzett. A döntő harmadik meccsén a Szolnok hazai körülmények között 13-7-es győzelmet aratott.

A döntő harmadik mérkőzését sokkal jobban kezdtük, mint az előző két alkalommal. a csapat 1-4-re is vezetett. A második félidőre a Szolnok védekezése feljavult, jól mutatja ez a két lőtt gól a második félidőben. Csapatunk az utolsó pillanatig hajtott, még akkor is, mikor a szolnoki speaker – nem túl sportszerűen- már a mikrofonba ordibált.

De, nézzük a tényeket: Csapatunk utoljára 35 éve szerepelt a bajnoki döntőben, tavaly még a kiesés ellen küzdöttünk. Ehhez képest, idén a 14 csapatos bajnokságból 12 mögöttünk végzett, köztük a Final six résztvevő, bajnoki címvédő egriek is. Jövőre, még összeszokottabban, újra megkísérelhetjük elhódítani a bajnoki címet. Az idén ezüstérmet szerzett csapatunk: Bisztritsányi Dávid, Decker Ádám, Bátori Bence, Joseph Kayes, Juhász Zsolt, Kovács Gábor, Hegedüs Gábor, Kevin Graham, Salamon Ferenc, Gór-Nagy Miklós, Bundschuh Erik, Szentesi Ádám, Drasko Brguljan, Varga Viktor, Vincze Márk, Jávor Dániel, Szentesi Máté. A stáb tagjai, akik ehhez az eredményhez segítették a fiúkat: dr. Vincze Balázs, Becsey Péter, Dr. Kocsis Koppány, Horváth Ákos.

A Szolnok történelmének hetedik bajnoki címéhez gratulálunk, reméljük május végén elmondhatjuk, hogy a BL győztes tudott csak megállítani!

Mind a harminc lelkes szurkoló köszönetet mond a csapatnak, hogy a meccs végén a szurkolói buszon tiszteletüket téve köszönték meg az egész éves biztatást!

Srácok, jövőre találkozunk ;)!

Hosszabb szezonértékelővel hamarosan jelentkezünk!