Elődöntő első felvonás

Kevés olyan versenykiírás létezik, ahol az elődöntő és a döntő között több, mint két és fél hónap telik el. Az idei lebonyolítás miatt, a Magyar Vízilabda Bajnokság gyakorlatilag ilyen. Az este 20:15-kor kezdődő mérkőzésen a tavalyi elődöntőben kétszer is legyőzött egriek vendégeskednek a Nyékiben. A képlet egyszerű: Nyerni kell. De, hogy mennyire egyszerű ezt kivitelezni? Erről kérdeztük a csapat gólvágó bekkjét: 

Milyen mérkőzést vársz? Mi dönthet az OSC javára? 

A hazai pályát emelném ki először. Nagyon-nagy erőt ad nekünk a Kondorosi úti uszoda légköre és a szurkolóink biztatása. Másrészt a kiszámíthatatlanságunk is. Úgy érzem, hogy az Eger nem tud teljesen felkészülni belőlünk, nem tudják előre, hogy mikor ki megy be centerbe, vagy éppen ki fog bekkelni, és hiszek abban a nagyon kemény fizikai munkában, amit elvégeztünk az utóbbi időben. 

Van-e sérült, vagy beteg a csapatban? 

Nem, szerencsére nincs, mindenki hadra fogható. A csapat nagyon együtt van, az eddig mérkőzéseinken magabiztosak voltunk, még az idei legnehezebb, Fradi elleni meccsen is több gólos győzelmet arattunk.

adam.jpgFotó (Balogh Máté)

Egy kétgólos győzelem beillene elő-szülinapi csecse-becsének? 

Be természetesen. De egy sima egygólos győzelemmel is boldog lennék. Klasszikus háromesélyes találkozó elé nézünk, de bízom benne, hogy a végén mi jöhetünk ki győztesen a vízből.