Az életünkért küzdünk hétfőn!

7.jpg

Fotó: Balogh Máté

Sajnos, a második felvonás nem hozott fordulatot a bajnoki döntőben. Csapatunk 5-12-re alulmaradt a Szolnokkal szemben. :(

A mérkőzés előtt a Nyéki Imre uszoda zsúfolásig megtelt, és a a hangulatra sem lehetett panasza senkinek, ehhez nagyban hozzájárult az OSC kabalaállata. A meccs első negyede majdnem ugyan úgy zajlott mint kedden. A szünetben 2-4 állt a "táblán". Ami ez után következett, arra csak azt tudjuk mondani: Reméljük az idei kazanyi Vb-n is hasonlót láthatunk. Varga fivérek brillíroztak az egyik, míg a Madaras-Vámos kettős ellen nem találtuk az ellenszert a másik oldalon. A kapuban Nagy Viktorban akadt el a kelleténél több labda. 

A mieink hajtottak, küzdöttek, de ez ma nem volt elég. Nem tehetünk mást, mint gratulálunk Cseh Sándor alakulatának, és egyúttal szeretettel visszavárjuk őket 21-én a negyedik mérkőzésre. 

A ma esti Cavingtonját senki ne szedje be, és koncentráljunk a hétfői meccsre. A harmadik- és reméljük nem utolsó- összecsapást hétfőn a Szolnoki Vízilabda aránéban rendezik 19:00-ás kezdettel. Csapatunk, a megszokott módon, szurkolói buszt indít, melyre itt lehet jelentkezni.

Gyertek minél többen, egyúttal köszönjük a sok lelkes szurkolóknak, hogy ma is biztatták az A-HÍD OSC Újbuda csapatát.