Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni...

A fiúk épségben hazaértek a cataniai túráról, ám sok idejük nem jutott a pihenésre. Ma délelőtt 11-kor a horvát Mladost Zagráb csapata érkezett a Kondorosi útra. Vincze Balázs vezetőedzőt kérdeztük az elvárásairól:

 „A játék minden elemét gyakorolni kell, hiszen utoljára április 3-án játszottunk hivatalos mérkőzést, és egészen 29-éig nem is játszunk, ami pedig már a bajnoki elődöntő lesz. Különösen az emberelőnyös befejezések, és a védekezés az, amit gyakorolnunk kell mind a hat a hat elleni, mind pedig a hátrányvédekezést.

Szeretnénk kihasználni azt az esélyt, hogy a Zágráb itt van nálunk és tudunk a hivatalos meccsek helyett félhivatalos edzőmérkőzéseket játszani. Örülök neki, hogy elég sokan érdeklődnek a holnapi nyílt edzésünk iránt, amikor tudunk majd egy félhivatalos-hivatalos edzőmeccset játszani. Ez rásegít minket arra, hogy érezzük: ez egy próbatétel nem csak egy normál edzés.”

Hogy a gyakorlás mennyire lesz sikeres? Ezt megnézhetitek 17-én ti is élőben, a 19:00-kor kezdődő nyilvános edzőmeccsen. A belépés díjtalan. Várunk mindenkit sok szeretettel!