Újabb két válogatott az OSC csapatában!

Miután a távozó játékosainkról már hírt adtunk, itt az ideje, hogy az érkezőkről is „lerántsuk a leplet”. Blogunk rendszeres olvasói már találkozhattak némi információval az idei csapat összetételéről. Balázs és Péter úgy döntött, hogy a csapat gerincét kívánják megerősíteni három rendkívül tehetséges fiatal magyar játékossal. Két, - már a felnőtt válogatottban is bemutatkozott- mezőnyjátékos mellett, egy, kétszeres Universiade győztes kapust láthatunk ezentúl OSC-s színekben.
Az érintetteket kérdeztük:

tonya.jpg(Fotó: Balogh Máté)

Német Toni (Vasas, center, 21)

Több csapattól kaptam megkereséseket, nagy örömömre szolgált, hogy az OSC is köztük volt, végül a szövetségi kapitány biztatására igazoltam a Kondorosi útra. Idén szeretnék én is éremért játszani a bajnokság végén, csakúgy, mint tavaly a társaim.

Beilleszkedés?

Ismerjük egymást korábbról, válogatottakból, vagy klubcsapatokból, jól megleszünk.

boti.jpg(Fotó: Balogh Máté)

Barabás Botond (Vasas, kapus, 24)

Az OSC tavaly a második legjobb csapat volt Magyarországon. A Vasasból jövök, ahova eddig minden vízilabdás élményem köt, nagyon szeretem azt a klubot, de legyengült. Személyes céljaim között szerepel a magyar bajnokság megnyerése, és erre az OSC egy sokkal jobb esélyt nyújt. Szeretnék az edzői stáb keze alatt fejlődni, s e mellett minél fényesebb érmet szerezni.

adam.JPG(Fotó: Stuber Sándor, vlv.hu)

Nagy Ádám (UVSE, bekk, 17)

Döntésemben a legnagyobb szerepet az OSC játékosállománya játszotta, hiszen minden mérkőzésen és minden edzésen a magyar vízilabda-elit krémjétől tanulhatok, leshetek el dolgokat. Feltételezhetően itt kevesebb játéklehetőséghez jutok majd, mint az UVSE-nél, de most a legfontosabb feladatom, hogy beletanuljak a profi sportolói létbe.

A nyáron a felnőtt válogatott edzései mellett a korosztályos csapatok meghatározó alakja voltál. Hogy érzed, milyen állapotban tudsz majd nekivágni a bajnoki szezonnak?

 Nagyon fáradt vagyok, és még vár rám Almatiban egy világbajnokság. Úgy gondolom, hogy rengeteg tapasztalattal gazdagodtam már eddig is, és az előttünk álló vb-n is nagyon sokat tanulhatok és fejlődhetek.

Mit vársz a szezontól?

Szeretnék egyre több játéklehetőséghez jutni, és egyre profibbá válni.