Magyar Kupa Final Four

A szombati 6-6-os döntetlen után, hazai pályán 10-5-re győztük le a Honvédot, ezzel jegyet váltva az egri négyes döntőbe, ahol a Szeged, a Szolnok és az Eger csapatai közül vár ránk reményeink szerint kettő.

A szombati meglepetés döntetlen után a visszavágón kétség sem férhetett a továbbjutásunkhoz. A védelem ismét remekül zárt, jól mutatja ezt, hogy a Honvéd az első gólját csak a második negyed végén szerezte, ekkor 4:1 volt az állás.

A második félidőben ott folytattuk, ahol abbahagytuk, védősorunk a kapu előtt is életveszélyes, Erik és Miki összesen három gólt szerzett a harmadik negyedben.

A záró felvonásban Hege, Cirmi és Bence volt eredményes a mi részünkről míg a Honvédosok közül Fazekas Tibor, és Kiss Bálint lőtt gólt, így kialakítva a 10:5-ös végeredményt.

A final fourt december 12-13-án Egerben rendezik, mi a második elődöntőben vagyunk érdekeltek, ahol a hazai pályán játszó Eger lesz az ellenfelünk. A mérkőzés 13:30-kor kezdődik a Bitskey uszodában.

bisztro_bajusz.jpgFotó: Balogh Máté

A negyeddöntő egyben jótékonysági meccs is volt, a teljes bevételt a Movember Hungary részére ajánlotta fel a klub. A szervezet a prosztatarák veszélyeire kívánja felhívni a figyelmet.